B.A.P

B.A.P

FT Island

FT Island
Five Treasure Island

Wednesday, February 9, 2011

ceritera tntg 3 org bloggers.." sy mengagumi anda.." =)

SALAM wahai VIP2 KU...
erm..pejam celik,pejam celik dah dekat bpe bulan aku menulis dalam blog ni n sedar x sedar dah berpuluh2 blog aku follow & dah beberapa KAWAN aku jumpa..kawan alam maya.. =)

Actually..dalam dunia blog nih..(ececehhh..) ade beberapa person yg aku sgt2 ADORE..

Bila tgok blog dorg n baca entry2 dorg aku jatuh cinta 

korg nak tau blog sape yg aku sgt2 ADORE nih..



are u ready kids ??!!
ai..ai..captain !!!
taraaaa....
lau korg x kenal or xtau tntg die better korg g hantuk kepala kt dinding..;p
aku suka tgok blog die..byk gbr2 die ngan cik abg syg die ( ehehehe..) cantik2..sweet sgt n byk story2 best..

ni satu lagi blog yg aku suke suki terjah..
entry2 cik daya nih SHORT n SIMPLE..
blog die ringkas tpi cantik,menarik tertarik..mmg DA BOMB..haha.

abg sudirman ( abg kew ?? ahahahahaha..)
blog dari seorang cikgu..
entry2 die menarik..byk entry yg aku sukerr terutama lau tntg student2 dier..huhu..

dorg2 nih memang TERBAEEKK...
Nak jadi mcm u all leh ??? huhu..
P/S  :-   so   ye..sy curi gbr u ollzz..ampunkan sy..uhuk..uhuk..
 harap2 one day sy akna jadi mcm u ollz..AMIN..


ok la.. 
LOVE U ALLZ MY VIP..
ADIOSSSSSS.........

2 comments:

  1. wah...ada blog man lah..hihayyy..tq sgt2 k...

    ReplyDelete
  2. hehe..no problemo man..;)
    sy suker blog anda

    ReplyDelete